Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Selasa, 8 September 2009

sticker oh sticker..


sticker oh sticker.., originally uploaded by melati.a.

pada satu pg last week, kt depan jln masuk usm pintu pagar bukit
gambier.. aku kena tahan dak pak guard.. pastu dia tnya.. student ke?
geram lak aku.. aku ckp staff.. dia tnya mana sticker? aku tunjuk aa
sticker purple aku.. dia sticker tu dh xvalid.. baru aku tingat dh
tukar sidang.. tpnyer geram gak sbb xde memo ape2 psl kena tukar
sticker keta ni..

ingat jumaat lps aku nk buat.. tp dh agak busy, aku tunda ke hari ni..
kebetulan lps kelas kol 2 aku free sikit, aku pun terus gi jab
traffic.. mula2 smpi kt kaunter tu.. tukang jaga kaunter wat xtau
jer.. dg muka masam.. pastu ada sorang minah ni tnya.. student ke
staff? aku ckp staff.. ada minah sorang lg ni terus angkat kepala..
terus je semua jd mesra.. urusan jd mudah.. xsampai 5 minit semuanya
settle..

haiii.. dlm hati aku ckp.. agaknya layanan kaunter ni ikut pangkat..
kalau org atas atas mmg layanan first class kalau derang cepat
kenalpasti.. kalau x.. mmg layanan third class laaa.. tah pape jer
derang ni...

1 ulasan:

  1. hehe..k.mel lekat je sticker crtoon ke pape stcker mst dowg ssh nk check..byk sgt..roadtax 2 tmt tmpoh 19 jun 2010 ea...huhu tarikh keramat tuh ^_^

    BalasPadam