Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Sabtu, 5 Disember 2009

Eastin..


Eastin.., originally uploaded by melati.a.

Just arrived at Eastin Hotel di Queensbay.. Jgn salah sangka, ni bukan
gi hanimun.. Tp sebab si dia ada bengkel kat sini smpi 9 hb, so aku
pun dtg ler.. Kebetulan dia dok bilik single.. Dpt ler aku menepek kt
sini.. Dtg pun pkl 10mlm.. Dia masih kt bawah kerja lom habis.. So aku
lepak tgk tv jela.. Aku tak bawak laptop mlm ni.. Rekod tu.. Tp tak
kisahlah.. Ifon aku ade, lgpun skrg ni aku dh kurang online sgt.. Dulu
salahsatu sbb online sbb si dia jauh dimata.. Skrg dh ada dpn mata..
So aktiviti online tu dh diminimakan, dah beransur nk tukar jd manusia
biasa.. Huhu..

Eastin Hotel ni sbnrnya dekat jer dgn rumah aku.. Dlm 10 minit drive
jer.. Tp td on the way ke sini jalan jem giler.. Sbbnya kena lalu
dekat dgn tapak pesta pulau pinang kat Sg Nibong.. Ramai betul org
td.. Agaknya sbb mlm mggu.. Si dia ada tanya td.. Bila kita nk gi
pesta tu.. Aku ckp tah lah.. Weekend kitorg penuh dgn keje.. Hopefully
next week free sbb mnggu pastu aku kena travel ke 4 negara.. Waaa..
Dulu masa mula2 di offer pergi rasa best.. Tp dlm keadaan skrg ni rasa
xbest coz trpaksa tgglkn hubby 11 hari.. Waaaaaaa...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan