Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Isnin, 28 Disember 2009

saja..

Terasa comel lak aku wat muka cam ni.. huhu..

Time ni bersama2 dgn hubby kat rumah keluarga angkat di Kg Ulu Kuang, Chemor Perak. TQ to my dearest hubby yg sanggup dtg dari Penang utk menemankan semalaman di sana.. Sambutan yg kami terima waktu memula dtg ke kampung ni mmg agak meriah tp last2 ada insiden yg menyebabkan aku rasa agak terkilan dan tak best..

Anyway.. semua tu pengajaran utk kami supaya lebih berhati2 dan peka di tempat org.. kan..

~mel

t

2 ulasan:

  1. tula.. td tgk gmbr2 kat sana tu.. masa first kita dtg b4 makan.. yg pegang videocam tu lelaki.. budak2 ni sentiasa berkumpul sama2.. lgpun bila masanyer derang nk amik tu.. bila fikir2 balik mmg tak logik sbb kalau salah sorang amik mesti ada yg perasan.. kita kan dok kat depan..

    BalasPadam