Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Khamis, 24 Disember 2009

sup tulang..



Beberapa jam lalu kawanku Yati menjemput aku di depan hotel backpackers depan Bugis Junction Singapore. First time nak jumpa Yati.. kawan aku since beberapa tahun lepas di Multiply. Bila jumpa Yati mmg terus boleh ngam! Macam dah kenal lama.. Yati bawak aku gi mkn di Beach Road.. dengan aku yg tak berapa sihat.. Yati siap nak bawak gi klinik tp aku rasa cam menyusahkan dia jer.. so kitorg gi makan. Ya Allah.. order makanan macam2.. macam nak bg satu bala tentera nak makan.. dgn nasi putih, kuey teow nasah, tom yam, sayur, dan yang paling menarik.. SUP TULANG.


Tapi yg peliknya sup tulang tu warna merah, dan kuahnya tak dela banyak macamsup tulang kita di Msia.. haa.. tgk la gambar sup tulang tu kat atas.. xde kuah sgt.. sup tulang ni pulak dihidangkankan dgn roti.. ish ish.. jenuh nak makan dan tak terabis pun...

Anyway..thanks Yati.. for the nice food & belanja mel.. :)

1 ulasan: