Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Rabu, 23 Disember 2009

TQ..

Just to say tq to my students.. since semalam derang really concern tentang aku.. tak habis2 bertanya.. aku ok ke.. apa derang boleh tolong.. siap pegangkan tangan takut aku jatuh.. Pagi ni masing2 tengok aku teruk.. Siap tanya larat ke aku nak pergi temankan derang ke Science Centre.. aku cakap aku ok.. still boleh survive.. tp di Science Centre aku mmg dah tak mampu nak jalan.. so aku just lepak aje duduk atas kerusi.. fikiran aku jadi bercelaru..

Last2 aku cakap kat derang.. after this aku nak balik. aku tahu kat mana limit aku.. nafas pun dah rasa sesak.. Derang ckp ok.. ada yg nak temankan tp aku ckp xpe.. kesian takkan derang xleh gi melawat sebab aku.. then kami naik MRT.. MRT sgt penuh.. bila ada tempat kosong depan derang siap xbg org duduk, ckp aku tak sihat kena bg aku duduk, walaupun masa tu aku jauh dari derang.. Terharu pulak rasa.. derang turun di stesen awal.. aku sorang2 ke stesen Bugis jauh sikit dari tmpt derang berhenti.. time sorang dlm MRT berlinang airmata aku.. entahlah aku tak tahu apa yg aku rasa skrg ni.. aku rasa sedih sgt..

~some of them


~mel
wish i can stop crying..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan