Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Sabtu, 15 Mei 2010

McD..


McD.., originally uploaded by melati.a.

Dulu pernah satu masa we all boikot McD.. Tapi last2 dah tak boikot
dah.. Anyway since dlm keadaan aku cam ni mmg agak kurang ke McD sbb
doktor tak benarkan.. Tp kalau nk mkn gak McD aku biasanya pastikan
mknn yg aku order tu xmemudaratkan sgt.. huhu.. Ada ke.. :P

Anyway, hari Selasa lepas hubby ajak kuar ofis cepat coz dia nk gi
kedai printing utk settlekan kerja sket.. Aku on jer coz masa tu aku
tgh bengkel yg trsgtlah buhsannya.. Kebetulan kedai tu dkt dgn McD Sg
Dua.. So aku ckp kt hubby, otw singgah beli takeaway je la coz aku
penat, mls nk masak. Hubby ok jer.. Pas dah order2, minah kt kaunter
tu ckp, dh ready.. Aku pun xcheck terus bwk masuk kereta.. Otw nk blk
umah rasa nk minum air.. Tgk2 laa.. Air xde satu.. Eeeii geram betul..
Hubby yg kegeraman, pusing kereta gi blk McD Sg Dua tu.. Dia amik
resit gi mintak air kt kaunter.. Dgn geramnya.. (Hubbyku klu marah
adala ala2 warewolf sket.. Tp menten hensem *bodek*)

Actually dh bnyk kali kena dgn McD Sg Dua ni, pernah sekali order
bubur ayam pun sama gak.. Sampai umah dh baru pasan xde.. Ish.. Mcm2
laa.. Sampaikan hubbyku wat tips kt 4square.. Huhu.. Berhati2 klu
tapau di McD Sg Dua..

~mel
Mlm ni nk gi Kapitan.. Mkn cheese nan.. Perghhhh..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan