Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Sabtu, 22 Mei 2010

postcard wall...

Actually baru aje scan poskad2 yg aku dapat dari postcrossing.. so saja2la upload poscard wall tu kat sini.. Kalau tgk gambar kat bawah gambar me & hubby.. bukan ape sebabnya dia pun sama2 minat mende ni.. kalau dua2 buat akaun kang tak larat pulak nak beli dan hantar poskad.. so kira yg ni sama2 punya projek la.. huhu.. Memula hari tu tak berapa faham sgt sebab bila register poskad tgk2 dah ada gambar.. jadi pelik.. rupa2nya baru tau yg pengirim pun boleh scan gambar poskad yg dihantar utk dikongsi bersama.. Maksudnya pengirim & penerima sama2 boleh menyumbang kepada gambar2 poskad yg dikirim @ diterima.. So, Barulah faham.. :P

Poskad wall aku mmg belum banyak tapi hopefully akan bertambah dari hari ke hari.. Nanti update lagi.. Selain dari kumpul poskad yg bestnyer dapat stem yg cantik2 dari poskad yg dikirim.. Best kan.. :)




~mel
malam ni masak lauk sardin jer.. :P

8 ulasan:

  1. mcm mn nak main kak mel..

    bestnya...

    BalasPadam
  2. gi kat www.postcrossing.com, register kt situ.. nnt dia suh hntr first poskad kat a random address.. bila org tu dah terima poskad kita, kita akan start dpt poskad from all ovaer the world.. best.. best lisa.. join la..

    BalasPadam
  3. ok kak mel.nnt saya try. saya ada 2 poskad ni.:D

    BalasPadam
  4. Try la Nina.. boleh direct swap poskad jugak...

    BalasPadam
  5. seronok aaa. addict .. heeehhe
    mel,aku ada balance post-notes, sudi tak swapping? XD

    terima kasih banyak² info pasal postcrossing. first tau, dari blog nih la =D

    BalasPadam
  6. maseh aktif postcrossing keew.,

    BalasPadam