Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Ahad, 23 Mei 2010

Puss in Boots...

Semalam time tgh tengok citer Shrek kat GSC Queensbay Mall.. tetiba kuar part puss in boots yg dah jadi gemuk dan tak larat nak bergerak.. hehe.. Bila tgk puss tu berguling-guling try nak bangun tetiba tingat pada diri sendiri yg sekarang ni kalau nak bangun dari katil memang berpusing2.. huhu.. sebijik cam puss tu.. Aku pun sound kat hubby.. hehe.. macam serupa jer puss tu dengan aku.. :D

Anyway.. walaupun dalam keadaan bulat tu.. puss tu still comel kan..

Aku??? Anggaplah sama comeyyy.. huhu...



~mel
walaupun berat i'm enjoying it.. :)

6 ulasan:

  1. Nampak kesan tapak kaki kat perut tak ??

    BalasPadam
  2. huhu... klu nmpk mmg dah amik gambar publish kt blog..:P

    BalasPadam
  3. kalau kuar tapak kaki pon mesti tak perasan.. sbb dah hujung² ni dia mmg asik buat kuak lentang.. hehehe...

    BalasPadam
  4. hehe..tu la pasal sis.. skrg ni mcm2 kuak.. senget di sana sini.. :)

    BalasPadam
  5. aaahhh puss dah besaaarrr!!! hhuhu x sabar nak tengok gakk!!

    lagi x sabar nak tgk kak mel skrg ni ;p

    BalasPadam
  6. huhu.. julia kalau dtg induk gtau tau.. :P

    kak mel rasa xgi dah ke kampus kejuruteraan skrg ni.. xlarat nak drive.. gi Feringghi hari tu pun balik tak terlarat dah.. apa lagi nak ke Nibong Tebal tu.. huhu

    BalasPadam