Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Jumaat, 7 November 2008

Blank...

Tak tau nak letak tajuk ape hari ni.. kenapa aku menulis di blog? Sbb aku rasa aku sebenarnya tiada tempat untuk meluahkan rasa hatiku.. aku takut jika aku meluahkan pada seseorg akhirnya aku dipandang semacam.. dianggap macam2.. which akan menjadikan aku mcm keadaan sekarang ni.. stress.. rasa tah ape2.. sakit kepala.. i wish i'm invisible!!

Pagi ni aku bangun dlm keadaan yg aku pun tak tahu macam mana nak describe. Dah lama aku tak rasa macam ni.. since dua tiga bulan lepas waktu aku down sgt2 kot.. aku macam tak rasa nak bangun.. dan badan aku mcm suruh aku jgn bgn. Tapi aku ada janji yg perlu aku tunaikan.. jadi aku terpaksa bangun jugak.. bila aku bangun.. melangkah dua tiga tapak dari katil.. tiba2 kaki kanan aku krem.. dari otot betis hingga ke tapak kaki.. aku terjelepuk duduk atas lantai.. sedang try nak hilangkan krem kaki kanan.. tetiba tapak kaki kiri lak krem.. aku panik.. sakit.. lama nak hilang kan kedua2nya.. aku tak pernah jd macam ni.. mmg aku biasa krem.. tp dua2 kaki sekali gus?? Mmg sakit.. bila dah clear. aku bgn gi mandi.. nk mandi pun xde semangat..


Hari ni aku capai aje ape yg boleh aku pakai.. seluar smlm.. baju yg xyah gosok..tudung pun pakai yg smlm.. lantaklah.. aku tak kisah.. xde sape pun nak tgk aku.. dan aku pun xnak jumpa sape2 dlm keadaan mcm ni.. Dah start kereta.. nak tekan minyak.. kaki aku krem lg.. teringat pesan doktor... "don't put yourself dlm keadaan stress.. it will effect yr blood circulation.. effectnya u akan rasa immediately"... at that point aku tersedar.. aku kena try jgn stress.. sbb aku tak nak sakit lg..

Sampai di ofis.. aku settlekan apa2 yg patut.. then aku just menung. Badan aku menggigil.. Sedikit sebanyak aku lost.. aku tak tahu apa nak buat.. Tiba2 kakakku telefon.. ajak book tiket untuk bercuti di Beijing tahun depan.. aku just ckp pada kakak aku.. suka hati dialah.. aku xde minat utk plan ape2.. dan aku tak tahu ape aku nak buat.. Lost betul..


Tiba2 teringat seorang rakan sekerja bg no fon tuan rumah yg nak sewakan rumah.. aku pun call org tu.. insyaallah aku akan dpt rumah tu.. aku lega walaupun aku rasa hidup aku masih kucar kacir.


Kepala aku sakit.. aku tak tau bila aku nak merasa hidup yg tenang.. skrg ni aku just rasa nak duduk di ofis ni.. duduk & menung.. aku sebenarnya blank.. sekali sekala menitis juga air mata ku...


mel~
no description..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan