Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Isnin, 10 November 2008

makcik mariah...

I'm actually a fan of Mariah Carey's songs for ages. So bila terjumpa album Mariah Carey ~ The Ballad 2008 mmg sangat2 ingin untuk download, walaupun compilation lagu2 lama, dan dah ade pun lagunyer dlm collection.  Anyway.. mujur hari ni dapat download album ni kat opis.. 


Sekarang ni i have problems downloading lagu sebab kat rumah guna celcom interent yg really2 membazir duit aku. I paid RM98 sebulan but nak connect ke internet terhegeh2..  kalau berjaya download satu album lagu tu kira bole masuk Guiness Book of Record la.. Aku dah siap report kat celcom careline tapi menunggu derang jawab email pun terhegeh2 sama macam celcom internet jugak! Tak sabar nak pindah rumah baru nak masuk streamyx.. celcom ni ada beberapa bulan lg kontrak.. nnt la aku fikir cemana nak get rid of this celcom.. 


Dan aku dah bertukar fon line dari Celcom ke Digi ~ atas nasihat boss personal.. dan sekarang aku rasa amat bahagia menggunakan Digi.. Mekasih boss.. sebab ajak tukar ke Digi.. hihi..lagipun mmg fon lien aku under nama dia.. Yeyyy..skrg aku bole mms.. time guna celcom tu problem tah ape2 tah... dan sebab celcom internet really menyakitkan..skrg mmg menyampah betul dgn celcom.. tgk iklan celcom pun tak lalu...


Internet kat opis pulak.. banyak sgt kena blocked..tensen aku ~ mediafire blocked, rapidshare blocked, youtube blocked, flickr pun kena blocked... tensen.. tensen..  so kalau xdapat nak download lagu kat opis & kat umah terpaksala mintak boss personal (bukan PA tau!) tolong downloadkan pastu transfer file2 kat aku... huhu.. ape nak buat... mekasih sekali lg ekk, boss..


okla..  best lagu2 dlm album makcik mariah ni.. bg org yg minat la..  syahdu2 ~ ballads.. compilation..  layan jer la... 


I still believe - Mariah Carey
No, oh No.... Yeah, Yeah ... oh..
You look in my eyes and I get emotional inside
I know it’s crazy, but you still can touch my heart
And after all this time you think that I wouldn’t feel the same
But time melts into nothing, and nothing's changed

I still believe
Someday you and me
Will find ourselves
In love again

I had a dream
Someday you and me
Will find ourselves
In love again

Each day of my life, I’m filled with all the joy I could find
You know that I,I'm not the desperate type
If there’s one spark of hope left in my grasp, I'm holding it with both
hands
It’s worth the risk of burning, to have a second chance

No, no, no, no, no, no, I need you, baby
I still believe that we can be together, no…
If we believe that true love never has to end
Then we must know that we will love again, Mmm..

I still believe
Someday you and me
Will find ourselves
In love again (Oh, baby, yeah)

I had a dream
You and me
Will find ourselves
In love again

I still believe (Ooh, baby, I do)
Someday you and me (Just give me one more try)
In love again

I had a dream (I miss your love)
Someday you and me
Will find ourselves
In love again

I still believe
Someday you and me(will find ourselves in love...)


Enjoy!!


4 ulasan:

  1. luv her too..went her concert mase die dtg sini..mmg beshhhhhhhh!!!
    chop..mell..cane nk download satu album??

    **welkam to DIGI!!quackquack

    BalasPadam
  2. atun.. klik jer kat download kat sini tu... itu mmg satu album.. rar file..


    selamat mendownload.. quackquack..

    BalasPadam
  3. makcik marah mix negro kan..? naper beliau putih.. aku gelap ek?ek

    BalasPadam
  4. huhu..nina..

    macik ni mix - negro + omputih

    ko tu mix - melayu + negro... huhu.

    jgn marah.. :P

    BalasPadam