Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Isnin, 3 November 2008

hectic week..



last week until today was really busy. blog pun naik sarang labah-labah. bila fikir2 balik mmg xboleh nak imajin my life last week.. yg paling kritikal sbb i'd got lots of marking to do and then key in the marks.. sampai bersila kat lantai opis... huhu... dlm pada bnyk keje marking tu mcm2 pulak keje sampingan yg dapat.. + kena outstation yg kebanyakannyer menyeberang jembatan p.pinang ke tempat yg aku tak biasa.

Alhamdulillah... walaupun kerja skrg terpaksa banyak keluar travel dan aku tak biasa dengan negeri pulau pinang ni.. berjaya jugak aku sampai ke destinasi yg aku nak pergi dgn jayanya. Bangga gakla.. selalunya b4 pergi aku akan google maps dulu tmpt tu.. kiranya oklah google maps tu.. mmg sentiasa membantu aku.. walaupun maps yg aku tgk kat google tu aku simpan kat kepala jer.. maleh nak print.. so masa mencari tu mmg aku totally based on my imagination.


okla.. lain kali la tulis lg.. penat betul.. bnyk betul aktiviti last week.. sampai hari ni.. i've got new experience today.. menginterbiu org.. nnt la aku citer how it felt to be an interviewer instead of an interviewee.. rasa cam boleh wat panduan camne gi interbiu utk berjaya.. considering pemikiran seorg tukang interbiu... later.. later.. mlm ni tak larat.. penat.. makan pun tak selera .. yg aku mau sekarang,... tidoooo... tp dr td try xdpt jugak nak tidoo.. adehh..



mel~
collapse already

1 ulasan: