Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Rabu, 19 November 2008

Don't takes things for granted..

Lama tak berkesempatan nak update blog.. tersangatlah busynyer.. ingatkan time study dulu je yang terpaksa tidur pukul 2-3 pg..rupa-rupanya skrg pun sama... Actually aku rasa sepatutnya tak de la sampai aku tak tidur malam disebabkan kerja-kerja tu, tapi sebab arahan yang diberi tak jelas.. dah last minit baru faham.. apalagi semuanya jadi last minit.

Sebenarnya kadang-kadang tu bagi kita sesuatu kerja tu macam agak remeh..senang nak buat.. tapi bg org lain perkara tu amat susah.  itu yg menjadikan kerja tertangguh.. especially bila berkaitan dgn internet, aku selalu ingat ada perkara yg amat mudah dan macam semua org akan tau.. tp sebenarnya.. ada gak org tak tau...so yg penting don't takes thing for granted..

Haa.. don't takes things for granted... smlm aku gi Tesco, cam biasa utk beli brg2 dapur.. lauk, sayur dll.. antara barang yg aku beli adalah cokelat, aiskrim, sausage.. huhu.. nak cerita pasal cokelat.. aku ni kan hantu cokelat.. so aku beli satu balang cokelat.. yg dlm dia ada bar kecik2.. cokelat cashew.. tujuan aku beli satu balang tu sbb aku nak letak kat opis.. so sambil2 wat keje bolehla aku makan..  Entah macam mana bila aku bukak tutup balang cokelat tadi kat opis.. tengok2 kertas yg menutupi atas balang tu dah terkoyak rabak... hmm.. maksudnye adalah org dah bukak balang tu kat Tesco.. koyak lertas tu dan amik cokelat dlm balang tu b4 aku beli.. maknanyer cokelat yg aku beli tu tak cukup laaa.... waa.. tensen betul...  dah ler sedap giler cokelat tu.. satu hari ni non-stop aku mengunyap cokelat sambil wat keje...  Anyway.. salah aku jugak.. takes things for granted.. x check before beli.. patutnyer aku bukak dulu penutup balang tu b4 aku beli kan... haaa.. lain kali ingat.. don't takes things for granted.. ok?




sedap colekat ni... sila lah beli.. :P




mel~
ape maksud don't takes things for granted dlm BM ekkk..??

Tiada ulasan:

Catat Ulasan