Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Ahad, 9 November 2008

Rumah..

In my mind sekarang ni asyik dok fikir tentang list barang rumah... yesterday i went to see a house in Lucky Garden, a flat i assume.. nak kata apartmen macam x lawa macam apartmen.. huhu.. tapi in a secluded area, ada guard house and palang guard tu tutup at 12 am.. (tulis kat situ la..). Aku dah setuju nak rent rumah tu.. rumah tu under renovation skrg ni, dah nak siap, hopefully aku dpt pindah by 15 hb nie..

Aku dah boring sebenarnya dok kat kuarters skrg ni.. satu pasal neighbour kesayangan aku ni haa.. lately aku rasa amat terganggu sgt.. coz aku selalu balik dgn keadaan really penat & dia & anak dia always pissed me off. Ada sekali tercabut butang blouse aku.. aku nak bukak pintu rumah tetiba anak dia lari kat aku tarik baju aku sekuat2 hati sebab nak ajak aku masuk rumah dia. He is very strong! Aku just cakap kat budak.. later ok, I'm very tired.. tapi budak tu tarik aku sekuat2 hati.. yang mak dia tersengih2 macam kerang busuk.. aku masa tu dh abis boring, aku tarik baju aku.. apa lagi.. dia tarik aku tarik.. tercabutla butang... eeeiii.. last2 aku sound mak dia, please i'm very tired.. please take care of your son. Cepat2 dia tarik anak dia, aku masuk rumah tutup pintu.. sekarang ni aku langsung dah malas nak senyum ke ape ke kat dia.. aku dah masuk tahap menyampah giler...


Oleh kerana kuarter k'jaan ni kan fully furnished.. jadi nak masuk rumah baru kenala aku beli brg, at least yg basic.. katil, peti ais, lemari, rak2.. dllg.. Adehh.. banyak gak tu..tak pe la kan yg penting selesa.. as long as ada tempat nak berteduh & harap2 jiran tak de la macam jiran aku skrg.. pas tu nak masuk Astrooo..kecuali kalau kat rumah baru tu on reception tv..xyah la utk sementara waktu.. kalau kat umah skrg.. tv3 jer leh tengok.. itupun ada bnyi tambahan + gambar mmg.. perghhh.. sgt cantik... huhu... kawan aku kat bawah cakap.. untung gak ko dpt tv3.. aku lak dpt tv1 jer, black & white pulak tu.. hahaha.. tiap kali aku gi umah dia sure rasa macam zaman dulu2 tgk tv hitam putih...


mel~
spring cleaning + cari kotak.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan