Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Jumaat, 30 Julai 2010

22nd days..


22nd days.., originally uploaded by melati.a.

Biasanya pagi2 lepas mandikan baby, settlekan diri sendiri + bfast, aku akan baring2 rehatkan diri kejab. baby eryna skrg ni dah agak pandai, bila aku baring tepi dia, makin dekat dia dtg.. dari dok kat tgh2 katil.. makin ke tepi.. makin ke tepi.. silap2 tinggal sket jer space aku nak baring.. Biasanya klu siang2 ni time aku sorang2 kt umah mmg aku nyusukan atas katil jer utk mngelakkan aku kna bgn duduk bnyk2 kali... tapi klu hubby ada kat umah, bila eryna dah tido dia akan angkat letak kt baby cot, klu jaga dia akan angkat bwk ke katil.

Bila berdua2an dgn eryna kt umah jwbnyer sentiasa atas katil jela.. tulis blog pun sambil baring...

~mel
tunggu gerombolan adik beradik dtg dari seluruh msia hari ni.. penuhla rumah.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan