Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Ahad, 18 Julai 2010

Timbang...


Timbang..., originally uploaded by melati.a.

Hari ni usia baby Eryna Zulaikha genap 10 hari. Nurse pagi2 dah dtg utk check & timbang. Haiyya.. berat lahir Eryna 2.3kg.. hari ke 10.. 2.2kg.. turunla pulak. Tapi nurse kata tak pe..baby baru lahir mmg macam tu.. sebab dah membuang dllg.. Baru senang skit hati.. Esok kena pergi klinik Kesihatan Bukit Jambul untuk ambil darah Eryna utk check tahap jaundice lagi.. Harap2 ok.. Aku mmg xsanggup nak bawak Eryna dlm lab amik darah tu.. kang Eryna tak nangis, aku pulak yg meleleh..

Hari Selasa aku pulak kena ke GH utk aku punya checkups. Hari Jumaat Eryna kena ke wad baby GH pulak utk further checkups.. hmm.. actually penat gak dlm pantang + operate kena berulang ke hospital.. tapi nk wat camne kan.. hope everything will turn out all good later on..

Gambar kt atas gambar Eryna time tgh timbang tadi. Time tu hubby xde coz gi Pasar Seberang Jaya cari ikan haruan. Alhamdulillah jumpa.. Bila hubby tgk gambar ni dia pelik.. ehhh.. Eryna dok dlm buai sape pulak ni.. huhu...

~mel
hari ni baby Eryna 'cruttttttt' kat baju mommy masa mommy baru nak start mandikan dia.. uishhh.. abis baju mommy.. huhu...

3 ulasan:

  1. mel, c-sect ya haritu? dah start mandikan bby sendiri ke?? jaga diri bebaik... kalau nak cepat baik bekas operation tuh jangan bagi kena air langsung 22 hari (my pren nyer petua).. nak mandi boleh tapi kena tutup..

    BalasPadam
  2. a ah sis.. mmg mandikan nny sendiri coz pantang sendirian.. owh.. hari tu doc ckp boleh kena air coz dah spray kalis air..

    BalasPadam