Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Khamis, 8 Julai 2010

dari GH Penang..


dari GH Penang.., originally uploaded by melati.a.

I was admitted to GH Penang pagi tadi bcoz of some complication, dari pg hubby tunggu & ptg ni dia dh blk. Pagi td aku dok kt kelas satu bilik 2 org, baru kejab td dpt pindah ke bilik sorang2.. alhamdulillah bila dok bilik sorang2 ni lebih privacy dan hubby pun dibenarkan menunggu (boleh tidur kat sini) which is good..

Gambar ni aku amik dr tingkap bilik aku.. luckily aku dh prepare utk saat2 kecemasan kot2 masuk wad.. so dh siap2 beli novel utk baca time bosan kt hospital. Macam last time aku warded, mmg aku tak sakit externally, skrg ni pun sakit pun xrasa.. just masuk wad coz internal problem..

Dan ptg ni aku rasa agak sensitif.. sgt sensitif.. perbualan dgn puan doktor td smmgnya buat aku sgt sedih.. tapi kdg2 dlm hidup ini kita xpunya pilihan.. apa pun dugaan harus ditempuhi walau kdgkala sukar utk diterima.. :'(

Time sorang2 ni mulalah layan hati gundah gulana.. hmmm..

Apa2 pun doakan moga diriku & babyku selamat & sihat.. tq Mr Hubby for your unconditional support.. xsabar nak balik rumah utk memperagakan beg & purse Guess ku yg baru.. huhu..& utk ibu mentuaku yg dah sah xbaca blog ni.. harap tak risau sgt.. insyaallah kami survive kat sini..

Dan.. hari esok 9/7.. genaplah setahun pemergian arwah mak.. sedih & pilu menyelubungi hati.. Semoga mak bahagia di sana..

~mel
ayooo tangkap leleh jer ni.. cemana nk buat ni??

7 ulasan:

  1. semoga sihat sejahtera semuanya.....

    BalasPadam
  2. mel jgn sedey2 k... lama ke mel kena tahan?

    BalasPadam
  3. mel, semoga semuanya selamat dan cepat sihat ya...

    BalasPadam
  4. mel, dah selamat bersalin ya?? tahniah... moga ibu dan bby sihat..

    BalasPadam
  5. tahniah kak mel dan abg faizal. 9/7 juga baby lahirkan?? pengganti arwah ibu yg tiada. semoga dengan kehadiran permata hati anda bertambah kebahagian tuk anda berdua. amin.

    BalasPadam