Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Sabtu, 10 Julai 2010

Seorang papa..


Seorang papa.., originally uploaded by melati.a.

Seorang papa yg tentunya sgt letih.. berulang alik dari rumah ke hospital.. makan nasi bungkus.. alhamdulillah.. mujurlah duduk bilik ni hubby boleh tunggu sebab bilik seorang.. kalau bilik2 lain mmg tak boleh..

Semalam mlm pertama selepas operation, hubby temankan aku yg kesakitan. Walaupun berbiji dah telan pain killer, mmg rasa amat sakit. So mmg every setengah jam aku kejutkan dia dan jadikan mangsa utk menahan sakit.. Alhamdulillah hari ni dah ok sket, aku dah boleh bgn & berjalan.. terpaksa kuatkan smgt utk bangun utk melawat baby yg sementara waktu berada di wad baby..klu aku xleh bgn mmg xdptla pergi tgk babyku yg comel...

Babyku agak kecil berbanding dgn baby lain, hanya 2.3kg. Kalau tgk kt wad baby tu, mmg nmpk kiut miut je la.. ikut rupa sape xdapat dipastikan.. tapi dari segi kulit mmg anak papa.. :P.

~mel
yess!! it's a girl!!

7 ulasan:

  1. syok nya mel.. nanti kin gi melawat k.. tapi waktu lawatan kol baper ek?

    BalasPadam
  2. TQ kin.. waktu melawat pkl 1-2 & 5-7, tpnyer xleh tgk baby coz baby ada kt wad baby.. parents jer leh masuk. Smlm atuk & uwan gombak pun tgk baby dr luar pintu jer..

    BalasPadam
  3. congratz kak mel!!!
    waaaaa nk tgk nk tgk ;)

    BalasPadam
  4. oo yer ker.. tak pun kin g tgk kat umah jer nanti boleh? biler mel dah discharge nanti.. ok tak? risau gak kekadang org tak selesa tgk kat spital

    BalasPadam
  5. tahniah mel ngan faizal....

    BalasPadam
  6. TQ kin, Siti & ieyna..

    alhamdulillah dah balik umah smlm..

    BalasPadam
  7. Abg tu makan Jacob's dgn Pampers ke?

    BalasPadam