Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Khamis, 29 Julai 2010

Banci..


Banci.., originally uploaded by melati.a.

Ok kita lupakan pasal klinik, sakit, demam dan sebagainya.. mari sama2 berbanci-bancian.. Ok baby eryna.. dah jd rakyat malaysia kan.. so tahun ni boleh join banci penduduk.. :D

~mel
nk hilangkan tensen baru lepas jumpa doktor yg entah apa2.. hari tu time baby eryna kuning dia beria2 suh gi GH dgn alasan kuning tinggi.. bila gi jumpa pakar kanak2, pakar kata ok. Hari ni aku gi klinik nk check whether aku demam ke tak, dah sah tak demam, pastu dia tetap suh gi masuk wad GH sbb dia kata hematoma aku besar. Aku ckp, doc pakar kata klu demam @ sakit jer aku perlu masuk wad.. dah sah aku sihat hari ni.. grrrr.....

2 ulasan: