Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Rabu, 7 Julai 2010

Surprise Shopping...

Awal2 hari ni aku dah gitau kat hubby yg aku nak gi Queensbay Mall hari ni. Tujuan aku coz aku nak beli beberapa barang keperluan aku yg lebih mudah dicari kat Jusco & aku nak beli buku di Borders. Dari pagi mmg tak ke mana2.. dok umah jer.. kemas rumah, masak dllg. Dah ptg dlm pkl 5 baru hubby tanya, nk gi tak? Aku set aje walaupun masa tu baru nak terlelap. Tapi smngt nak berjalan tu tetap ada..

Sampai kat Jusco, aku terus menuju ke tempat pompuan coz aku nak beli benda2 kecik2 dan secret2.. huhu.. Hubby mmg boringla kalau ikut aku ke tmpt cam tu.. sebab lama memilih.. masa aku nk bayar dia ckp dia nak tunggu kat luar. Oleh sebab ramai gak org beratur, lama gak la nak tunggu turn aku. Bila aku kuar dari Jusco, bepusing2 aku cari manalah hubby ku ini.. Tetiba nampak dia kuar dari kedai Guess bertentangan dgn Jusco tu. Dia cakap ada handbeg cantik2. Terus je dia ajak aku masuk.. huhu.. aku cam tak caya jer.. Tgk2 ada sale dlm tu..

Sambil2 tinjau handbeg yg mmg cantik2 tu,, (smbil telan airliur).. tgk2 ada sale. Aku belek2 purse pasal purse Guess aku pun dah agak kusam & uzur. Bila tnya salesman dlm tu tgk2 harga cam ok. Pastu salesman tu siap tunjuk dari jauh matching handbag. Aku cam tergoda dgn purse tu.. tp xberani sgt nak beria..huhu.. takut gak coz kdg tu hubby mmg klu xbg cepat2 jer dia sound.. huhu.. Tetiba dia cakap.. ok gak purse tu.. aku cam xberapa nak caya jer apa yg aku dgr.. dia ckp cantik yg aku suka tu & suh check ok tak.. Lepas tu dia siap ajak lak tgk kat hangbeg yg matching dgn purse tu.. Tgk2 harga.. boleh tahan.. Handbeg tu mmg menarik perhatian aku gak.. so aku tanya dia.. boleh ke kalau beli purse & handbeg sekali... dia ckp.. ok.. dua2 cantik..

wahh.. apalagi... hati terus berbunga2.. bukan senang nk dpt greenlight.. huhu.. So.. hasilnya.. dptlah beli handbeg & purse Guess tadi.. yahooo... best giler.. :)

Actually hubby mmg suka jenama Guess kot.... aku agaklah.. dulu dia pun hadiahkan handbeg + purse Guess jugak.. :)

Anyway... tima kasih yer..




shopping at guess


guess

~mel
i love u soo much my dear hubby..

2 ulasan:

  1. amboi.. sronok nye. nnt baby pun mengidam nak pakai guess gak. ;p

    BalasPadam
  2. keh3.. baby x melelh airliur dah nnt.. :P

    BalasPadam