Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Isnin, 12 Julai 2010

Thank you all..


Thank you all.., originally uploaded by melati.a.

Since kelahiran baby pagi Jumaat lepas, tak putus2 ucapan tahniah dari saudara mara & kawan2.. Kelahiran baby kami yg hanya seberat 2.3kg tu tiba2 menyedarkan aku dan hubby @fullfilth bahawasanya kami punya ramai kawan2 tak kira yg kami kenal di alam maya @ bukan alam maya yg sentiasa berada di sisi kami.. Malahan ramai antara kwn yg kami pd mulanya kenal hnya di alam maya kini menjadi the best friends yg tiada tolok bandingnya.. cthnya kawan2 di @ada2aje. Kawan2 sekolah, twitter dllg juga mmg amazingly membuatkan kami berdua sgt teruja dan rasa terharu.. Saudara rapat mmg xdpt dinyatakan betapa concernnya masing2.. mujur jer telefon guna line.. klu tak mesti abis kredit nk bls sms & reply call :P

Anyway, mohon maaf kalau xsemua wish & ucapan + prayers dpt kami balas + ucapkan terima kasih. Dengan keadaan kami yg kelam kabut + kalut + baby ada problem pd awalnya, mmg xsempat nk respon kpd semua.. Maaf yer.. Siang tadi time berborak dgn hubby, dia pun ckp tak sangka betul.. dan selalunya klu weekend terutamanya di FB mmg kurang org, tp tetiba kali ni nmpk ramainya kawan2 yg mengikuti perkembangan thru FB.

Anyway.. it is such a pleasure for us dgn all the wish yg diberikan.. Thank you very much utk semua.. Semoga kehidupan kalian sentiasa dalam limpah dan rahmat Allah selalu.. insyaallah..

~mel

Tiada ulasan:

Catat Ulasan