Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Jumaat, 11 Februari 2011

31 weeks..


31 weeks.., originally uploaded by melati.a.

Tadi kat ofis tetiba dpt notification yg eryna genap 31 minggu hari ni. Makna 31 minggu lepas aku telah dicaeser utk keluarkan baby kesyganku ini.. Sbnrnya walaupun dah bnyk ku tulis di blog ni pngalaman spjg selepas aku bersalin yg amat berliku, ada satu jer yg aku xcerita sgt.. iaitu kisahku alergik pd ubat (antibiotik) yg mnjadikan aku tak berupaya mnyusukan eryna dgn susu. Bg aku waktu itu adalah salah satu waktu sengsara...

Sebab tu bila org tanya.. ehhh.. eryna xnyusu badan ke? aku sgt sensitif..nantila bila aku ada time sikit aku akan cerita.. akibat alergik pd antibiotiks.. apa jadi pd diriku pd waktu itu...

Anyway.. today sgt penat.. mlm td ada student cina wat hal.... arghhh pkl 3 pg baru tido.. so need some sleep now..

~mel

1 ulasan:

  1. wah.. part nih mmg sis tak pernah cerita.. nak gak share.. sy pon sama.. part hysterectomy tuh sy x bersedia nak cerita.. walau sebenarnya bleh bg panduan utk org lain.. nantilah bila bersedia dan berkesempatan..

    BalasPadam