Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Jumaat, 25 Februari 2011

Congrats hubby...

Congrats my dear hubby.. hihi.. walaupun congrats mungkin bukan perkataan yg sesuai.. tapi tahniahla jugakkan. Pada 1 Mac yakni hari Selasa depan my dear hubby akan melangkah ke alam baru.. to another milestone... Apa milestone tu??

~gambar hiasan~

Actually hubby akan start kerja baru.. dan kerja baru ni gaji lebih kecil (haaa?? ~awat congrats???) dan aku xleh lah shopping online sgt dgn gaji aku.. :P . Monday will his last day dgn InSPIRE Sains, dan start hari Selasa hubbyku akan start kerja di mobile learning centre. Di samping kerja di sana, hubby akan melanjutkan pelajaran ke peringkat Master dengan melakukan research di centre tersebut.

That's why tahniah utk hubby.. hubby nak sambung belajar lagi. Mungkin agak sukarlah perjalanannya nanti tapi insyaallah i'll support him all the way through. Alhamdulillah di samping buat Master hubby akan kerja di tempat dia belajar, which melakukan kerja2 research yg menghasilkan segulung ijazah sarjana, Insyaallah. I'll pray that everything will go smooth for him. Of course aku tak boleh jadi supervisor dia laa.. haha.. but i think he will do just fine coz he will be doing something related to his degree and something that he likes to do.

Dulu masa mula2 hubby dtg penang, dia grab aje apa kerja yg dia dpt, as long as dapat dtg Penang so that kami boleh proceed utk perancangan masa depan. Sekarang segala2nya dah ok, alhamdulillah, so the next step for hubby's future career akan direalisasikan..

Anyway, next week hubby akan masuk office baru di bangunan baru betul2 depan nursery Hadhanah. Haha.. boleh ler dia dgr kalau2 eryna nangis, dan cepat2 ambik. :P.

Apa2pun good luck to hubby.. insyaallah segala2nya akan berjalan lancar dan dalam rahmat Allah.. Amin..



~Mel

5 ulasan:

  1. Aiseh, pening2 nk kena buat assignment tutorial bagai haha.

    BalasPadam
  2. ceh.. kena tolong bagi tutorial boleh laa.. hahaha.. gua sudah dapat idea.. :D

    BalasPadam
  3. sme la kite abg faizal.
    kak mel kne bg support all the way thru~
    hehehe.
    chaiyok3 a.faizal and siti jgk.hik3~
    k.mel pn sme ;)

    BalasPadam
  4. hihi good luck to both of u.. :D

    BalasPadam