Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Ahad, 13 Februari 2011

Projek Baru...

Semalam pagi2 kami dah keluar ke Pasar Seberang Jaya. walaupun ada pasar dekat2 sini tapi pasar seberang jaya tetap jadi preference kami walaupun terpksa menyeberang sungai dan bayar tolll RM7 setiap kali melalui jambatan pulau pinang. Tapi utk kepuasan hati... hhihi.. pergilah jugak kan! Selepas beli lauk pauk di pasar.. aku ajak hubby ke kedai jahit. Tujuan utama nak beli barang2 keperluan jahitan utk agendaThe Reversible Bucket Bag Sew Along. Memula pergi yg dekat dgn Sunway carnival Mall.. tapi tak jumpa apa yg dicari.. so..last2 pergi ke A tu Z. Aku memula xnak gi A tu Z tu sebab kedainya besar sgt.. mende yg nak dicarinya sikit.. Tapi seperti biasa bila hubby ok.. aku pun gi jugak..

Masuk2 dalam A tu Z.. ternampak benang kait.. so itu yg aku beli dulu.. Niat dihati nak buat topi utk Eryna.. Then barulah jelajah A tu Z utk cari brg2 jahitan.. Alhamdulillah dapat apa yg dikehendaki.. dan hubby pun jumpa barang2 yg dia suka.. tp tak belilah.. plan utk rumah baru nanti..

So balik2 rumah aku terus kaitkan topi utk eryna.. Simple jer.. Alhamdulillah kejab jer dah siap.. dan pagi tadi bila nak kluar berjalan2 eryna dah pakai pun topi yg mommy kaitkan.. :D

photo 4.JPG
Ini dia topi utk baby mommy. Ada bunga kecik kat tepi tu.. huhu

photo 1.JPG
Ini dia eryna pagi tadi dah pakai topi yg mommy buat :D

photo 2.JPG
Eryna & papa... papa yg tak sabar2 nak amik gambar sebenarnya :P

photo 3.JPG
Inilah sbhg barang yg di beli di A tu utk kegunaan projek sew along reversible bag anjuran MyBotang.. hihi.. aku harap dapat ler aku ikut time line yg diberikan tu.. :)

~mel
tak sabar nak wat beg ni.. :P

Tiada ulasan:

Catat Ulasan