Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Rabu, 2 Februari 2011

Carrot Cake..


Petang tadi sempatlah aku membuat carrot cake yg dah berzaman aku tak buat.. Memang teringin sgt nak makan sebab dah lama tak makan... tengahari tadi lepas lunch bersama hubby, aku terus ke Tesco cari bahan2 yg diperlukan.. beli2 terus aku balik rumah kejab.. masak kek tu.. Abis masak aku ke ofis balik.. sambung kerja.. haha.. Satu perkara yg aku suka tentang kerja aku adalah flexi time yg diberikan.. as long as kerja siap & kelas berjalan.. Lagi satu sebab kerja yg tak tentu masa.. ada kelas malam.. kena pi sekolah tak kira waktu.. that's why time nya fleksible..

Anyway.. nilah gambar2 time aku men'develop' kek tadi..haha..

Adunan kek karot


Kek yg dah siap

Kek yg dah dipotong... haha.. xsabar2 nk makan.. :P


~mel

4 ulasan:

  1. sis.. nampak sedap ler.. resepi??? hihi..

    BalasPadam
  2. :)
    resepi ada kat sini.. http://melati.ada2aje.com/2011/02/plan.html

    BalasPadam