Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Rabu, 1 Disember 2010

Baju dari Ayu...

Pagi2 tadi sebelum pergi breakfast singgah kat my pigeonhole utk check surat.. Hari ni hubby just temankan aku bfast pasal dia ada bengkel, dah ada makanan tersedia.. so minggu ni aku makan sorang2 sambil hubby jadi penonton je laa...

Bila buka tengok2 ada parcel kat dalam my pigeonhole tu.. dah agak lama aku tak shopping online.. huhu.. sebab since balik dari KB rasa dah terlebih shopping.. so malas nak shopping online.. jadi parcel dalam pigeonhole tu tentunya bukan utk aku spesifically... Namun begitu aku dapat teka parcel tu dari sape.. so aku pun ambik parcel tu utk bawa sekali gi bfast sebab nak tunjuk kat hubbyku.. parcel tu special dari Ayu.. Ayu dah gtau dia nak hantar sesuatu utk Eryna.. Bila aku buka (tak sabar2 nak buka jd sambil jalan nak ke kedai makan terus buka parcel.. huhu).. wahh aku cakap kat hubby.. Laura Ashley tu.. Hubby cakap.. err.. Laura Ashley tu brand ape.. huhu.. Adehhh..aku cakap.. ni brand terkenal kat UK.. mmg cantik... So kat bawah ni la baju kiriman dari Ayu tu...

Baju dari Ayu

terima kasih ayu.... cantik betul baju ni... mommy yg suka lebih2.. hihi.. Untung eryna ada auntie2 yg bagi baju cantik2... baju yg k.wan shafarina & fatin bagi pun cantik jugak.. insyaallah tak lama lagi rasanya dapatlah eryna pakai.. hubby pagi tadi ada mention, harap2 dapatlah eryna pakai kalau ada rezeki nak ke melbourne hujung bulan march nanti.. insyaallah..

tetiba teringat.. borang nak gi melbourne pun lom ambik lagi..huhu.. alhamdulillah paper aku dah accepted utk present utk konference kat sana.. so skrg nak apply utk pembiayaan ke sana.. walaubagaimanapun utk family guna duit sendiri laa.. takkan guna duit kerajaan pulak.. just utk aku nak present jer yg apply duit kerajaan.. sambil aku kerja.. bawak family bercuti.. insyaallah.. doa2kan kami dapat pergi...

Anyway.. Thanks again Ayu.. :)

~mel

2 ulasan:

  1. semoga dapat pergi ya... bercuti dan berehat...

    BalasPadam
  2. tq.. insyaallah..harap2 begitula.. :)

    BalasPadam