Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Selasa, 28 Disember 2010

Makin lasak..


Makin lasak.., originally uploaded by melati.a.

Eryna akan masuk 6 bulan pd 9/1/2011.. td kami ke GH, bawa eryna ke appoinment di Klinik Paedetrik, GH Penang.. maklumla masa lahir dulu ada problem sket.. Td time jumpa doc xde ape2 problem, cuma walaupun kuat menyusu doc ckp tumbesaran eryna masih belum cukup..so doc suggest tukar susu Novalac yg ada apa tah (kertas yg tulis td ada kt hubby).. Just bg susu tu selama sebulan jer.. pastu smbg susu biasa semula..

overall bg aku eryna ok jer.. makin aktif & kalau atas katil boleh ronda2 satu katil dan xboleh biarkn sendirian.. even kat baby cot pun nk kena turunkan tilam ke level bwh xlama lagi.. sbb tgn dah mula mencapai.. mcm nk pnjt dinding cot pun ade...huhu

~mel
p/s hari ni cuti.. esok dh start kelas..

1 ulasan:

  1. Kertas tu ada dalam buku biru. Reverse dah pandai, buat u-turn dah pandai, nak ke depan je belum lg.

    BalasPadam