Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Rabu, 29 Disember 2010

Bukit Merah..

Perghh..huhu

Last week aku cuti hari Khamis & Jumaat.. hajat hati sebenarnya nak relaks2 habiskan cuti tahun aku yg berlambak + gi massage dan sebagainya. Tapi tetiba kakak aku call ckp anak2 dia sibuk nak bercuti sbb since cuti sekolah derang tak ke mana2. Dia tnya pendapat aku nak gi ke mana.. memula dia ckp nak ke Lost World of Tambun.. tp sebab dia cadang nak balik hari dari rumah aku di penang, aku cadangkan pergi Bukit Merah lagi dekat.. So, kakak aku & family datanglah hari Rabu last week.. hari Khamis kami ke Bukit Merah.. Oleh kerana hubby tak cuti..so aku tak bawakla si gebuss eryna.. tinggal di nursery je.. Kalau hubby ikut ofcoz aku bawak sekali...Kami pergi pagi dan sampai rumah ngam2 utk ambil eryna di nursery...
So layan je la gambar2 di bawah sebab aku tgh malas nak menulis.. hihi... gambar cilok ni.. sebab cantik aku rasa... hihi


Ngade2 betul aliff ni.. siap konon2 tidur.. aku adalah rasa gayat... haha..


Best jugak Bukit Merah ni.. harga package utk satu keluarga 2 dewasa 2 kanak2 adalah RM88. Kanak2 umur bawah 12thn atau yg kurang 90cm tak perlu bayar.. Tapi kalau dah lebih 90cm.. umur 3 thn pun kena bayar jugak yer... Walaupun enjoy kat sana.. tp sebab hubby & eryna xde xbesh sgtlaa.. kalau hubby ade sure aku ajak dia naik gelongsor air.. yg aku naik dgn anak buah aku si syirah. Best giler... huhu..sila rujuk gambar di bawah.. :D

Best.. best.. tapi sakit montot terkena bumper kat gelongsor tu... :D

This week dah start kerja... kelas dah start.. supervision dah start.. so.. off holiday mood until the time comes...


~mel

Tiada ulasan:

Catat Ulasan