Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Khamis, 2 Disember 2010

bundle..

Last week aku ada kursus di PJ so hubby ambik cuti utk ambil peluang, boleh balik Gombak sekali. Kami sampai Gombak ptg Rabu.. rehat2 sampai malam then hubby hantar aku ke Crystal Crown coz aku tak tau agenda kursus tu keesokan harinya.. terpaksalah aku check-in hotel mlm tu.

On the way nak ke PJ lalu kat area Chow Kit. Aku dgn tak semena2 cakap kat hubby.. tak nak gi bundle? Dia pandang aku & cakap.. nak gi?, tapi susah nak cari parking katanya.. Aku cakap..ikut dia la.. aku mmg xpernah pergi bundle KL ni.. huhu..so..tak semena2 hubby cari parking and terus kami ke bundle bnyk2 kat Jln TAR tu.. Pergh.. banyak giler.. untuk aku yg tak pernah pergi.. Kat bawah ni gambar2 kat salah satu gerai bundle.. hubby biasanya pergi bundle cari jeans.. mmg banyak..



Endup kami beli 2 helai jeans Levis.. harganya RM60++ utk 2 helai kalau tak silap... satu utk hubby satu utk aku.. hubby saiz... errr... err... aku punya saiz... err.. err... (dah turun saiz aku ni.. huhu.. :P)

Anyway, actually masa di luar negara mmg aku rajin di beli baju 2nd hand ni.. biasanya keadaan masih sgt baik dan harga yg murah.. cuma kat msia ni ianya tidak dijadikan amalan...huhu.. Nampaknya lepas ni boleh selalu2 pergi bundle.. aku tak kisah sgt sebenarnya.. siapalah aku utk tak pakai pakaian bundle ni... belasah jer semua... :)



~mel
rasa lawa lak aku pakai jeans bundle tu..


2 ulasan:

  1. huhu... saya ngan hubby pon slalu gi bundle... cuma kat mesia nih susah nak carik yang gred A.. kalau yang A tuh cantik2 lagik.. so far kat bahau,N9 bundle terbaik yang hubby suka.. hehe...

    BalasPadam
  2. tula kan.. mmg susah nak cari yg gred A.. kalau baju lagi susah kan.. kat Bahau tu kat mana.. zaman dulu2 selalu gak gi Bahau..

    BalasPadam