Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Jumaat, 8 Mei 2009

Aksi2 hari ni..

Today me & faizal went to KLCC.. mcm biasa tujuannya nak layan citer ape2 yg best dihari2 cuti begini (kitorang la cuti..huhu).. Oleh sebab hari ni hari jumaat, so kami lepak2 kejab sementara tunggu faizal nak berjumaat di masjid KLCC.. sambil2 dok bersantai tepi railings kat klcc tu sambil2 menengok org kat level bawah.. Entah macam mana terlihatlah sekumpulan jejaka tampan (yg rasanya dari India kot..huhu)... sedang mengambil gambar di pameran Tomei.. hehe.. best betul merakam aksi jejaka2 tu bergambar..bayangkan cam filem tamil @ filem hindustan... kaedah2nya hampir sama... terfikir pulak.. agak2nyer kalau org melayu gi oversea amik gambar pun cenggini gak kot.. huhu.. baru nampak cam lelaki melayu terakhir...

yang ni sedang mengambil gambar berdiri dengan gaya macho..

pasan tak seorang lelaki sedang duduk gaya romantik kat tepi kebun bunga berbentuk love tu... haaa... tu tgh beraksi utk amik gambar la tu.. :D


On the way back pulak naik lrt tetiba aku ternampaklah seorg mamat china ni membawa botol air besar. Perghhh.. besar sungguh.. sempat aku berbisik tanya kat faizal kalau dia, dia bawak tak botol air besar tu..hehe.. (dia xjawab :P). dlm gambar2 kat bawah namak cam kecik jer botol tu.. tai sememangnya besar.. aku agak 2 liter air boleh muat tu.. besar cam jug besar menghidang air kat umah... Tapikan aku selalu gak tengok jejaka2 china bawak botol air ke hulu hilir.. tapi kalau jejaka melayu aku rasa mmg susah ler nak jumpa... mesti rasa hilang kemachoan yg amat sgt jika bawak botol air sebesor tu.. kalau bawak botol air mineral kecik tu biasala kan...


Selamba je dia pegang botol air tu..

Haaa.. itu dia pandangan hadapan botol air tu...


itulah aksi2 yg sempat aku rakam hari ni.. cam best pulak amik gambar aksi2 org ni..



~mel
best2... tq boss for the good day we had..
errr.. nak cari aksi jejaka melayu la pulak.. china + india ada dah.. :P

4 ulasan:

  1. erk mamat tu tak perasan ka mel amek gmbo botol air dia tu?

    but agree, chinese love to drink a lot of liquid (water)

    ^_^

    BalasPadam
  2. abe kin pun ada botol air lebey kurang gitu.. warna purple lagik. ahahahahaha

    BalasPadam
  3. abe kin pun ada botol air lebey kurang gitu.. kaler purple lagik.. hehehe

    BalasPadam
  4. @Naz.. haha..dia xpasan.. mel amik curi2.. :P

    @shikin bior betul.. psstt..abg yg mane pulak ni.. abe betul ke abe ehem..ehem.. :P (wah ada citer terkini ke ni... hehe)

    BalasPadam