Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Jumaat, 29 Mei 2009

apa kes ni..


Apalah internet kat malaysia ni.. bukannya makin bagus.. makin teruk adalah.. Hari ni aku terpaksa balik rumah tghari di atas sebab2 yg tak dapat dielakkan.. ingat nak sambung kerja di rumah.. tengok2 line internet teruk betul.. menyebabkan kegeraman yg membahang.. So dah xdapat nak buat kerja.. ingat nak lepak je balas2 email group... haaa.. nak balas email pun tak boleh.. haa.. tgk bawah ni.. tiap kali nak reply keluar mende ni..

Kepada TMNET dan makhluk2 yg seangkatan dengannya.. ish.. aa nak jadi dgn perkhidmatan u all ni.. asyik kena sumpah jer nkorang.. kitorang ni bayar tau tiap2 bulan.. kalau tang nak potong line sebab lambat bayar laju jer nkorang.. bila tang service.. tak pulak pantas.. grrr...


~mel
sakit hatilah..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan