Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Sabtu, 9 Mei 2009

charger


Pagi2 ni bangun aku terpandangkan iPhone.. aku ambil dan check bateri.. alahai lupa nak charge bateri la malam tadi.. penat sgt terus tidur jer.. tiba2 teringat.. ehhh.. aku dah ada car charger... hehe.. buat-buat lupa pulak.. Iphone ni mmg cepat abis bateri especially kalau browse internet.. kejab jer bateri tinggal separuh.. ada satu hari tu bateri iPhone a ku flat abis.. sampai rumah kat klang (aku tak bawak kunci lak).. jenuh aku gedung gedang pagar.. org lam rumah tak dengar.. tensen giler dok depan rumah more than 15 minutes.. last2 bila somebody keluar utk bukakkan pagar (pagar elektrik kong lak masa tu).. nak tau apa jadi.. sebenarnya pagar tu tak kunci!!! Kunci jer tergantung kat agar tu.. cehhh.. apasal la aku tak check awal2.. tak pernah2 pagar tu tak kunci.. bila time iPhone kong + aku tak bawak kunci.. jadi cenggitu pulak...

Aa2 hal aku dah beli car charger.. so xde alasan fon kong lagi.. huhu.. kalau terlupa nak charge dlm kereta tu kira nasib laa.... :P



~mel
kang charge dlm kereta la ekk...

1 ulasan: