Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Rabu, 6 Mei 2009

otw to kapar


otw to kapar, originally uploaded by melati.a.

sebenarnya aku suka sgt ambil gambar matahari terbenam ke, terbit ke..yg paling aku minat bila tengok matahari terbit kat atas jambatan pulau pinang dalam pukul 7pg... mmg cantik... dan matahari terbit di BKE dalam waktu yg sama... really cantik.. tapi tula kan.. time matahari lawa2 tu aku tgh drive, especially kat atas jambatan mmg tengok je laa tak leh nak ambik gambar.. takut tersondol kereta depan lak...


but sape2 tak pernah tgk matahari terbit di atas jambatan pulau pinang mmg should try once. tapi time tu kena dari pulau menghala ke tanah besarla... mmg cantik dan kagum dengan ciptaaan Allah Subahanahuwataalla..

p/s gambar kat atas tu gambar kat jalan kapar je.. time trafic light merah... sempat la aku snap snap snap!!

2 ulasan:

  1. klau layan sunset tepi pantai sgt best ^_^

    BalasPadam
  2. itu kena jalan dgn bf tu naz.. *wink wink*

    BalasPadam