Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Ahad, 10 Mei 2009

women's driver?


Semalam sewaktu ronda2 di suatu tempat di bandaraya Kuala Lumpur, waktu tu dah nak balik.. time beratur nak bayar parking tetiba ternampak kereta satria putih kat bawah ni. Tak dela special sgt sebenarnya kereta tu, except for.. bila tengok kat bumper kereta tu.. ada satu sign buatan sendiri... cuba tengok kat bawah ni.. haa.. ada sign hijau..


jelas tak? tak berapa jelas kan.. tapi nampak ler satria ni kemek kan.
Haa.. cuba tgk close-up kat bawah, ape dia tulis...


"DONT LEND YOUR CAR TO WOMAN!"

Cehh.. hampeh dabel triple.. pompuan je ke yg selalu jadi gini? Org laki xde ekk.. ?? Aku rasala.. aku ni mmg bawak kereta laju tp cekap.. huhu.. Tapi tak taula kan, walau aku rasa aku bawak kereta cekap ada gak org kalau jd passenger kat sebelah aku sedikit sebanyak akan membebel la jugak... huhu.. so.. itu agaknya sbb kurang keyakinan kat pemandu pompuan ke?
:P



~mel
err... tp ada satu peristiwa yg membuatkan aku terpaksa menyiakan statement kat kereta satria tu.... grrrrr...

6 ulasan:

  1. hehe mel, dlm xmo mengaku tue kene la ngaku jugak :P

    I've done the same thing to my dad's car.

    Maklum la, nama pun baru belajar bawak kereta, terlalu berhati2 pun susah jugak. sebab tue jadi mcm tue.

    tapi i'm sure not EVERY woman mcm tue~ SOME woman yes!

    yang cekap + tangkas sure tak jadi mcm tue~

    BalasPadam
  2. tah2 laki punya kerja nih, alasan salahkan pompuan lak :P

    BalasPadam
  3. ngahaha.. siut jer..
    aku ada dua keta, dan kedua2nya kemik, 1 langgar tiang mcm tu, satu lagi kemik kat skirt langgar divider.. yg sedihnya women driver yg buat, huhu. SOME women jer yer.. jgan marah.

    BalasPadam
  4. tak sumer driver pompuan mcm tu...ada gak driver laki yg macam tu.. plus..kalutgkstatistik kemalangan di dunia ni.. g kecik2 mayb pompuan mng la.. tapi.. kalu takat yg terbunuh..membunuh... majoriti laki la..

    BalasPadam
  5. @eryna kena ngaku la jugak.. huhu :P tingat ada kereta org tu kena hemtam kat belakang depan umah mel kat klang.. huhu.. driver tu pompuan

    @faizal wahhh.. sokong pompuan nampak.. :P

    @taktausape skirt tu labuh sgt tu.. huhu tu yg langgar.. :P

    @KM betul betul betul..

    @atun kita lagi terra kan.. zup zap zup zap dah sampai jusco bukit raja.. huhu

    BalasPadam