Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Ahad, 23 Januari 2011

bbq...


bbq..., originally uploaded by melati.a.

Weekend ni dihabiskan dgn berbengkel di Swiss Garden Hotel, Damai Laut.. aku yg terpaksa berbengkel & hubby dtg sekali menemankan di sana.. Mlm smlm acara kemuncak bengkel mcm biasa adalah dinner bbq special di The Bayam.. Lokasinya tepi laut.. dgn angin sepoi2 bahasa.. Best jugak walau ramai org.. Oleh sbb kami dtg awal, mmg penuh pinggan dgn daging bakar, ayam, kambing, udang dllg yg semuanya bakar2 belaka..

Yang paling best.. dinner tu diiringi Band Gitar Tradisi Filipino yg sgt best.. ala2 gitar mexico gitu.. and paling2 best aku dpt rekuess mereka utk nyanyikan lagu "Happy Birthday" utk suami tercinta yg besdaynya pun hari semalam (22 Januari) rasa sgt meriah plus staf2 lain pun sama bertepuk tgn mengiringi nyanyian tu.. cuma syg xdpt ambil gambar coz aku tgh dok dukung eryna yg sama2 mnghayati lagu tu..

Apa2 pun selamat ulangtahun suamiku tercinta.. semoga peningkatan umur meningkatkan kematangan dan ketaqwaan dlm menunaikan tanggungjawab kpd Allah.. dan semoga terus menjadi pemimpin yg membawa keluarga kita ke jalan yg diredhai Allah.. I Love U.. :)

~mel

1 ulasan: