Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Sabtu, 15 Januari 2011

Exersaucer..


Exersaucer.., originally uploaded by melati.a.

Dah lama aku mencari Exersaucer ni utk Eryna.. Bila jumpa selalunya dah sold.. mmg frust!! Mula2 aku cari gak yg baru tp harganya sampai 5-6 ratus..mcm xbrbaloi pulak nk beli baru. Aku mmg suka exersaucer ni.. kt luarnegara mmg meluas digunakan utk baby mende ni.. tp kt Malaysia xbnyk, org lebih suka guna walker.. tp aku xsuka sgt walker coz aku rasa bahaya.. Bandingkan dgn exersaucer ni aku rasa lebih secure..

Exersaucer ni aku beli dr sebuah blog jual brg2 baby 2nd hand. Mmg aku follow blog tu semata2 cari exersaucer ni. Harganya RM100 include postage. Mmg bg aku agak murah sbb b4 this time aku cari yg aku jumpa semua harganya RM200++. Yang kelakarnya kecoh satu ofis pejabat Desa aku bila mende ni sampai.. sbb mendenya besar dan ianya dibalut sgn plastik.. haha.. jd semua org dpt tgk isi dlm plastik tu..

Anyway.. nampak gaya eryna cam suka dok dlm exersaucer ni.. sambil main2 toys + tgk cermin.. hihi...Sebelum guna hubby dh basuh bersih2 semua bhgian.. tmpt duduk kain tu aku masuk washing machine jer... :P

~mel
nnt klu eryna xpakai dah.. jual pulak laa..:P

7 ulasan:

  1. comel n nampak suka sangat budak kecik ni main exersaucer :)

    BalasPadam
  2. seronok la si gedix comey ni main dalam tu yer..eheheheheh

    BalasPadam
  3. @k.wan mmg suka.. dah pandai pusing2 kan mainan yg tepi2 tu..
    @Shikin haha.. mmg suka.. tp kalau mommy lalu berpusing 360 darjah..takut kena tinggal.. :D

    BalasPadam
  4. bestnya..skrg pun tgh duk cari2 Exersaucer ni gak..nk tinggalkan kat umah pengasuh..klu walker cam bimbang plak..

    BalasPadam
  5. salam, eryna pakai lagik tak? kalo tak pakai agak2 nk let go tak? berminat nk beli ni. hehe.

    http://mybigpregnantlife.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eryna dah tak pakai dah.. kalau nak beli boleh aje..Any dok kat mana?

      Padam
  6. Ada lg xsis..klu xjual lg sy brminat..boleh x email sy norfaezahfarezmohdazimi@yahoo.com tq ye

    BalasPadam