Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Khamis, 27 Januari 2011

Thanks Mummy Meera aka @AzieFauzi_KL

Tangan yang memberi lebih baik dari tangan yg menerima kan... so.. thanks to mummy meera aka @AzieFauzi_KL for the gift from Thailand. Maaf lambat betul nak memblogkan gift ni sebab kesibukan sgt2 sejak akhir2 ni.. + gambar tak diambil.. Gift ni mummy meera beli time dia pi Hatyai tempohari. Haii..ingat mummy meera kat kami kat sini.. Tima Kasih tau!! As i mentioned dalam post aku yg lepas lepas lepas.. mmg banyak kami dari gift/pemberian dari kawan2.. memang tak terr balas. Aku siap cakap kat hubby banyak betul kita dpt hadiah.. lepas ni kena mulakan tabiat memberi pula pada org lain.. Hubby pun setuju.. ialah mmg bila sama2 memberi tentunya ukhwah semakin erat.. takkan asyik nak terima jer kan... hihi..

Anyway.. aku ada beberapa barang utk dihadiahkan kepada kawan2... ada set (3) crosstich sarung kusyen.. dan pelbagai stationery yg datangnya dari new zealand.. Nak wat give away macam tak berapa minat sbb aku xminat nak join give away.. especially yg perlu back link pada GA tersebut & buat entry.. bukan ape.. sbb blog aku ni lebih kepada blog personal..mmg xde nak link2 except for link kat tepi kanan tu haa... So may be lepas aku free sket.. aku akan buat satu entri yg just nak minta kawan2 komen ttg blog ni... macam yg aku buat utk Planner yg aku berikan pada 2 org rakan fb pada awal tahun hari tu... Insyaallah.. next post will be that one..

Lastly.. Thanks again mummy meera... susah2 jer.. and million & zillion thanks sebab ingat kami yg jauh di utara ni...

~mel

Tiada ulasan:

Catat Ulasan