Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Khamis, 13 Januari 2011

Tudung Aladdin...

Skrg ni trend tudung mmg cepat betul.. kalau org yg ikut trend mmg tak terkejar.. Aku ni tak dela ikut trend.. malas.. tapi cuma sejak akhir2 ni sbb dah asyik shopping online jer..akhirnya terikut2 jugak.. hihi..

Skrg ni aku mmg suka pakai syria sebab aku rasa paling senang nak pakai.. tak payah guna brooch terus jer sarung.. ngam!! Smlm bila aku pakai tudung syria gi kerja tetiba hubby tunjuk kat inner syria tu.. dan tanya.."Knp tak letak sepit kat sini??" Aku cakap "hah??". Dalam hati aku ni mesti hubby ku menyindir ni. Kang aku pinjam sepit rambut Eryna letak kat tudung aku baru dia tau!! Hahaha.. Sebab before this mmg dia ada sound aku.. lebih kurang cam ni dia ckp.. "pensyarah mestila tunjuk maturity sket dlm berpakaian" huhu... aku cakap.. err.. aku ni pensyarah yg ikut trend (konon2nya2).. haha..

So.. hari ni aku pakai tudung syria yg aku namakan "Tudung Aladdin" ni.. Actually dh lama aku beli tudung ni.. tapi tak pernah pakai disebabkan innernya yg mcm topi aladdin aku rasa.. masa aku beli tu aku fikir.. kalau inner tu cam tak sesuai dgn aku, aku pakai jer la inner lain.. hihi.. Tadi before aku pakai aku tayang dulu kat hubby.. hehe... So kat bawah ni aku kat ofis hari ni.. bila aku pakai macam ni ramai pulak dtg ofis cari aku.. jumpa dgn lecturer2 lain.. haha.. adalah rasa segan sket.. sebab rasa cam budak2 pulakss.. tapi apa2 pun cam ok jer aku pakai.. :P

Aku dgn tudung berinner Aladin

Gambar cilok dari google.. budak pakai topi Aladdin.. pasni aku kena cari kasut aladin ler plak.. rasanyer hubbyku @fullfilth ada sepasang kasut aladin yg boleh aku pinjam... :P

~mel

10 ulasan:

  1. haha mmg terasa comel.. :P

    BalasPadam
  2. comel.. tp sy tak sanggup nak pakai.. hehe.. nanti aladdin marah plak.. hehe..

    BalasPadam
  3. keh3..kena wat kedai tudung Aladdin la pulak.. macam Ariani.. :D

    BalasPadam
  4. comel aje Mel.. memacam pesen skang nih

    BalasPadam
  5. hihi.. alahai k. wan.. buat mel perasan jer ni.. :P

    BalasPadam
  6. Kita tak sampai hati nak pakai .... Rase cam tak simetri jer muka ...

    BalasPadam
  7. xsalah mcuba sst yg baru...

    BalasPadam