Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Jumaat, 7 Januari 2011

Brooch Korea dari Siti....

Alhamdulillah.. rasanya tak putus-putus kami sekeluarga menerima gift/pemberian dari sahabat2.. Tadi aku lepas makan di ofis hubby ke admin ofis untuk hantar surat Internal USM.. Entah mcm mana bila aku nak letak surat aku kat tmpt surat keluar, ternampak kat surat masuk ada satu sampul coklat kecil... ehh..mcm nama aku.. ehhh.. betulla aku punya.. sebenarnya gak pelik sebab selalunya parcel untuk aku akan dihantar ke ofis admin tingkat 1.. padahal tempat aku letak surat tu kat tingkat bawah kat ofis hubby aku..

Anyway bila aku ambil bungkusan tu..tgk nama mcm xberapa cam.. last2 baru teringat.. ehh.. eh..dari sitishorty rupanya.. susah2 dia hantar brooch yg dibelinya di Korea tu.. yupp.. brooch ni mmg dari Korea.. best betul.. Sorry ler gambar blur skit.. huhu.. maklumla amik atas meja ofis..


Actually aku kenal siti dari blogger.. dan dia memang seorang yg peramah.. dan paling tak sangka waktu kenduri kawen aku di Gombak.. siti & partner in love~crime dia dtg (jgn marah :P). Memang waktu tu terkejut.. tapi suka sgt..

Afiq, Siti & aku (pengantin basi.. huhu)

Anyway.. Thanks soooo much siti.. susah2 jer hantar brooch tu walaupun dalam keadaan sibuk siti.. And kak mel wish siti the best for your future.. I think pengorbanan siti balik ke Malaysia untuk jaga ibu siti adalah satu pengorbanan yg amat berharga.. Siti korbankan study siti di Korea utk jaga ibu siti yg kurang sihat.. which aku rasa sgt3 terharu dan berbangga dgn pengorbanan anak seperti siti.. Insyaallah.. Allah pasti akan membalas yg terbaik dan tentunya ibu siti berbangga mempunyai anak seperti siti..

Thanks again Siti.. Gud Luck.. & Take Care..

~mel

Tiada ulasan:

Catat Ulasan