Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Khamis, 30 April 2009

bola golf

Menu makan tghhari kat Pak Li, Bukit Raja

Hari ni macam biasa.. kalau dah balik cuti ke klang mmg wajib kena kuar sama2.. bukan ape skrg ni dah agak sibuk kerja di Penang, tak mcm awal2 dulu kerja tak banyak sgt.. boleh balik klang selalu.. plus skrg aku rasa aku dah masuk kategori muka wanted oleh boss.. so kerja mmg banyak diperturunkan ke bahu aku.. sampaikan ada jugak dengar2 sindiran.. alaa.. u skrg ni org penting.. cam tu laa.. mmg rasa tak best.. first tak suka dianggap mcm tu.. second.. aku dah susah nak balik klang.. ada je kerja perlu dibuat time weekend. So kali ni balik klang, aku ambik cuti di tgh2 minggu dan terpaksa juga si dia pun ambik cuti sama supaya boleh gi jejalan sesama.. mekasih yer awk.. appreciate that so much.

Harini faizal dtg ke klang sbb kami dah janji nak jumpa dgn atun. Atun ni kawan faizal masa kat UM. So, janji jumpe kat jusco bukit raja... jumpe2 gi makan kat Pak Li.. borak2.. walaupun aku baru first time jumpa atun.. kira bestlah borak dgn atun.. cam dah kenal lama gitu... then beli air jambu.. (atun x nak pasal dia diet.. hehe).. then atun cakap tak nak ganggu org dating.. hehe.. actually istilah dating tu dah xberapa ada dah.. kitorang sama2 suka nak lepak2 dengan kawan2..

After atun meng'excuse'kan diri utk pulang ke rumah (ntah2 gi dating).. kitorg pun just gi lepak2 kat Tanjung Harapan.. cam aku cakap td..istilah dating tu dah tak berapa ade.. pergi cari tempat lepak tu sebenarnya just utk nak melepaskan lelah berkerja.. sambil tgk org memancing ikan.. dan menghirup udara segara...

Sambil2 jalan di tepi benteng.. tah sampai ke mana tah.. satu kawasan macam paya sikit kot.. tetiba ternampak sebijik bola golf kat bawah benteng tu.. Ish.. power betul golfer tu.. golf course tu berada di seberang jalan benteng tu.. mesti golfer tu pukul kuat giler sampai ke seberang jalan bola golf tu terbang.. tetiba faizal cakap dia nak turun ke bawah utk ambil bola golf tu.. actually memula aku ingat dia main2.. rupanya mmg dia amat bersemangat utk terjun benteng.. tapinya.. aisehh.. dia dah turun bawah baru aku terfikir nak amik gambar.. :P

itu dia my boss sedang mengutip bola golf


pergh.. sempat lagi termenung sebentar setelah mengutip bola golf tu..

haa.. itu dia aksi my boss memanjat benteng dgn penuh gaya.. :P

itu dia aksinya sedang memanjat pagar benteng dgn tngan memegang bola golf..
dari skill memanjat pagar tu macam dah biasa jer.. agak2nya masa sekolah dulu mmg dah praktis ke panjat2 pagar ni boss?? Jangan marah yer... :P


~mel
happy :D

5 ulasan:

  1. jadi cerita pulak bola golf tu huhu

    BalasPadam
  2. mesti ada gmbr makanan yg sedap2 ^_^

    BalasPadam
  3. @faizal itu lom cerita lain2 lagi.. :P
    @nazra makan tu penting dlm aktiviti jln2 ni.. hihi

    BalasPadam
  4. tanpa makanan siapalah kita

    BalasPadam
  5. ala mel...
    lenkali kte lepak panjang ye....

    taim kite xdiet...
    kikiki

    BalasPadam