Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Jumaat, 10 April 2009

jerangkung..

Awal pg td aku diarah oleh boss utk pergi ke satu meeting or lebih tepat lagi satu demonstrasi produk dari sebuah syarikat di KL tentang e-content. Aku seperti biasa pergi je laa.. Sampai kat bilik mesyuarat bhg penyelidikan & inovasi yg nauzubillah kecik berbanding dgn jemputan.. mata aku terus tertumpu kat seorg lelaki di depan aku.. ehh.. macam kenal... bukan org usm nie... dengan tak semena2 terkeluar jer dari mulut aku... "eh, razlan?". dia pandang muka aku mcm konpius pas tu cakap... "laa..ko ke ni?.. lainnyer.. sgt kurus.." aku pun cakap.. yer la..aku ni sape lg..

aku pun tnya dia keje mana skrg, sbb last time aku jumpa dia, dia nak masuk uitm. rupanyer dialah yg akan memberi demo pasal e-content tu.. jd senior executive kat company tu rupanyer.. before dia nak start demo tu dia sempat dia cakap.. ish.. ko skrg dah mcm jerangkung.. kurus betul..

Bila teringat dia cakap aku cam jerangkung aku terbayangkan aku ni cam rangka hidup jer.. atau lebih tepat lagi.. tulang2 yg berjalan, berdiri dllg... camnela nak ugrade sikit berat badan ni... risau plak..



~mel
teringat lak lagu jerangkung dlm almari!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan