Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Rabu, 8 April 2009

cari telur..


Lagi 4 hari nak musim pertama 2009 hatchlings nak abis..  skrg ni sambil baring pun hatchlings.. sambil makan pun hatchlings.. sambil marking pun sempat hatchlings lagi.. Nak kejar ranking dunia lah katakan.. Dulu masa mula2 diperkenalkan mmg cam malas jer nak main.. tapi sekarang org yg memperkenalkan tu pun dah tak main.. kita plak yg lebih2.. Tapi inilah games yg boleh main sambil baring.. pejam mata pun boleh main gak kot..  Skrg ni aku dah kutip 28,500+++ bijik telur dan 144 bijik telur limited edition.. gilo kan?




Buat masa skrg ni ranking aku no. 4 (network NZ ~huhu tak sedar diri dah balik M'sia). Malam kang mesti sorang minah ni kejar punyalah.. nak dapat certificate cantik sikit dari last season.. 
Yang atas dan bawah ni pet2 peliharaan.. jenuh nak bagi makan kalau tak jumpa burger.. kalau rajin tolong gak bagi makan pet2 org lain... KALAU RAJIN LA.. tapi selalunya kuranglah kerajinan tu...


Entah apa2 hari ni dok citer pasal games kat facebook pulak..  huhu.. pening aa dok marking hari ni... berpinau bijik mata baca assignment students.. kalau lah students tahu betapa susahnya nak marking assignment derang.. huhu... 


~mel
tgh fikir nak main lagi tak abis season ni...

2 ulasan: