Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Khamis, 30 April 2009

RMCA

menu tengahari semalam..
2x nasi masak kong boh ayam & 1x nasi masak udang 3 rasa

Semalam hari jalan2 se Kuala Lumpur. Actually aku tak berapa sihat sgt smlm.. agaknya non-stop travelling dan badan agak penat, so pagi2 smlm otw masa drive to faizal's house aku rasa weng smcm. After breakfast aku amik panadol, and otw to Kelana Jaya while faizal was driving aku mcm separuh jaga & lena, tau2 dah sampai sana.

But tak sihat badan tu terus hilang bila pak syed (a.k.a pak hadramie) muncul kat RMCA. He was (and is) really a nice guy dan rasa berbesar hati lak sebab pak syed sudi nak jumpa makan2 dengan we all berdua. Rasa tak kekok nak berbual dengan pak syed.. mcam dah kenal lama2 pulak. Kesimpulannya...best..best..best.

Kat atas tu menu makan tengahari we all.. best.. cuma mmg bahaya makan nasi masak kong boh ayam tu.. tengah2 makan aku tergigit cili api.. pedas..pedas.. so terpaksa ceat2 order ais kosong.. hehe.. pak syed pun cenggitu... tapi kalau faizal yg kena sure tak kisah punya pasal cili api biasanya dia buat ulam je.. silap2 dia makan macam keropok..huhu.. punya asyik makan nasi masak kong boh ayam tu sampai lupa nak pau nasi udang masak tiga rasa yg faizal makan..

Anyway.. seronok dpt jumpa pak syed smlm.. dan makanan kat restoran tu sedap.. cuma agak jauh sikitla dari klang dan gombak.. tapi kalau kepingin boleh la pergi..

Stop dulu kat sini.. pasal nak hantar mak gi klinik jab..


~mel
tq both faizal & pak syed..
had a really good day yesterday

Tiada ulasan:

Catat Ulasan