Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Sabtu, 25 April 2009

merak kayangan..

Hari ni aku ke kota bharu atas urusan kerja. rombongan dari penang terdiri dari 7 orang.. 2 perempuan dan 5 org lelaki. kami bertolak dr penang pkl 10.3pg dan sampai ke kb dlm pkl 4ptg. oleh kerana ada urusan kerja yg perlu diselesaikan rombongan terus ke area pantai berhampiran perdana beach untuk melihat satu tapak kerja. semasa menunggu org2 dari yayasan kelantan terperasan ada satu sangkar merak kat situ.. mula2 merak ni tak buka sayap dia.. xde nampak ape2... tetiba dia bukak sayap dia... perghh..mmg really cantik... patutla org kata seperti merak kayangan... indah sungguh... tengokla gambar2 ni dari pelbagai sudut seekor merak..



Cantikkan? Ada lagi gambar2 merak ni kat sini. Silalah tengok yer..


p/s just realised i refer driving then jd penumpang kat belakang... rasa teruk journey td.. siap tahan nak muntah..loya... adehh.. mlm ni pun rasa tak larat... kalau drive sendiri biasa ok jer..

~mel
betul ke sayap istilah utk merak?
si dia pun xtau... :P

1 ulasan: