Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Rabu, 8 April 2009

cikeboom..


Cikeboom melawat Obama... pinjam gitar sat ekk..


I'm feeling a bit tired today.. rasa letih dok kat kerusi ofis ni.. but lots of markings to be finished off by Friday..  Kesian my cikeboom dah beberapa hari tak sempat melawat betul2.. selalu time penat2 kat ofis layan gak pet society @facebook ni buat penghilang penat.. lg satu kat ofis internet laju compare to kat rumah.. kalau nak bagi cikeboom jalan pun laju laa... Lg satu sebab this week final week for Hatchlings.. cari telur kat facebook.. at the moment my rankings is the 5th in New Zealand.. tengah beradu dgn sorang minah ni tiap2 hari.. kejab dia no. 4.. kejab aku no. 4.. huhu.. have been trying to beat each other... 

So this is my lovely cikeboom.. muka dia mmg tak senyum.. mcm tuan dia gak.. muka sokmo masam jer..  Skrg rumah cikeboom masih lg konsep piknik.. nanti la bila ada masa boleh tukar balik..  Terima Kasih kat boss a.k.a Obama sebab selalu bg gift kat cikeboom.. appreciate it.. yelah kan sape lagi nak bg kalau bukan boss kepada PA nyer.. :P




Actually just layan benda2 ni utk menghilangkan kesunyian, keboringan dan menghilangkan tension.. Wish that i don't haveto main mende2 ni suatu masa nanti.. i wish i can dedicate my life to somebody.. forever.. and ever.. and ever.. insya allah.. 


~mel
cikeboom is me.. obama is you.. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan