Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Isnin, 13 April 2009

hatchlings certificate...


Certificate hatchlings yg dikeluarkan hari ni.. 13/4/09.. Tak sangka betul sampai 31,474 bijik telur yg aku kutip.. ranking no. 5 NZ.. disaat2 akhir tu mmg bnyk kutip sebab ada sebijik telur tu mmg susah nak jumpa.. Minah yg dok kat tmpt no. 4 tu mmg tensen giler agaknyer sbb masa tu aku dok potong dia.. sampai last day tu lebih 1000 bijik telur dia kutip.. huhu.. tp last day tu senang lak dapat telur tu.. so xdela aku kena cari telur ber round2... anyway.. congrats ada diriku yg masih tak jemu2 cari telur.. org lain ada dah letak jawatan dah.. tapi aku masih di sini.. tak kenal putus asa..



~mel
will try my best whatever happen... will always do..

7 ulasan:

  1. esok nk blog jugak pasal menda nih cehh dia update dulu

    BalasPadam
  2. ler ingat xnak update.. selalu pantas jer... :P

    takkan x ucap tahniah kot.. ucap la..ucap la..

    BalasPadam
  3. wahhhhhhhhh....tahniah la...

    BalasPadam
  4. mekasih..mekasih.. tp frust sbb skrg cam susah jer cari telur ni...

    BalasPadam